Van Den Abeele & Co NV.

Offerte aanvragen

vraag gratis en vrijblijvend
​een offerte aan

Container huren

Snel en gemakkelijk een
​container bestellen

Container ophalen

Klaar?
​Wij komen jouw afval ophalen

Containerverhuur

Wij beschikken over een gamma kwaliteitscontainers, 8 m³, 14 m³ en 20 m³. Onze containers kunnen zowel door particulieren, zelfstandigen, kleine en middelgrote ondernemingen als door grote bedrijven worden aangewend.

Wat de activiteit van de klant is, welk afval ook* wordt geproduceerd of wat de geproduceerde hoeveelheid ook is, VDA heeft altijd wel een geschikte container of oplossing.Vandaag bestelt, morgen geleverd dankzij onze snelle en vertrouwde service

VDA (Van Den Abeele & Co NV) biedt u de garantie dat uw afval op een verantwoorde wijze gesorteerd wordt en dat de gerecycleerde materialen naar een gepaste verwerker worden afgevoerd.

VDA containers verhuurt diverse soorten afvalcontainers aan voordelige tarieven. Daarenboven leveren wij ook de dienst MINDER GELADEN = MINDER BETALEN. Indien de container minder geladen is, betekent dit bij ons ook minder betalen!

Van Den Abeele & Co NV sluit nooit tijdens het bouwverlof. U kan dan ook steeds bij ons terecht voor het huren van een container of het storten van afval. Wij zijn ook steeds beschikbaar en bereikbaar op zaterdag.

Indien de container op de openbare weg dient te staan, dient U een vergunning inname openbare weg aan te vragen bij de politie of de gemeente, afhankelijk van de gemeente waar de container dient geplaatst te worden. Wanneer de container op de openbare weg dient te staan, voorzien wij steeds de nodige signalisatie, zoals een licht en pijl-bord.

Zowel particulieren als bedrijven zijn ook welkom voor het storten van diverse soorten afval. Meer informatie vind u hier

*Wij aanvaarden geen AEEA (afgedankte elektrische en elektronische apparaten) en afgedankte batterijen.

8m³ 14m³ 20m³